|

YK11 – МУСКУЛНА МАСА БЕЗ ЛИМИТ, ДЕЙСТВИЕ, ДОЗИРОВКА, ПОЗИТИВИ

YK11, или също познат като блокер на Миостатина, е един от най-силните САРМ на пазара. Той има толкова силно анаболно действие, че дори е сравняван с някои от най-силните стероиди.

Описание

YK11 е открит през 2011г. от Yuichiro Kanno. Неговата химична структура е много близка до тази на стероидите. Точно поради това УК11 е с толкова силно анаболно действие. Това съвсем не значи, че УК11 е стероид. Той е САРМ (Селективно Андрогенен Рецепторен Модулатор).

Как работи УК11?

УК11 се свързва с андрогенния рецептор и предизвиква силно анаболно действие в мускулните клетки, което води до покачване на мускулна маса.

УК11 е инхибитор на Миостатин.

*Миостатинът е протеин който има за цел да ограничи мускулния растеж. Той се намира в скелетната мускулатура. Проучвания показват, че при хора с недостиг на протеина Миостатин са с много по-здрави кости и по-мускулести в сравнение с тези при които Миостатинът е в нормални нива.

УК11 се свързва с андрогенния рецептор и блокира производството на Миостатин. Това кара мускулите да произвеждат повече Фолистатин, което води до ограничаване на нивата на Миостатин. Това позволява покачване на мускулна маса над генетичния ни потенциал.

УК11 е със сходна структура и функция на тестостерон. Единствената разлика между двете е, че УК11 взаимодейства с точно определени клетки за разлика от тестостерона, който взаимодейства с много повече клетки в тялото и има много повече странични ефекти и негативни действия.

Отзив от потребител на УК11:

“Започнах приема на УК11 преди 3 дни и вече се чувствам като звяр в залата. Забелязвам повече плътност в мускулите и много енергия при продължителни силови тренировки“

Предимства на YK11

Има 3 основни предимства при употребата на УК11:

1. УК11 е инхибитор на Миостатин, което позволява непрекъснато покачване на мускулна маса

Основното предимство на УК11 и причината поради която той е изключително обещаващ за употребата му при културисти и потенциалът му да повишава нивата на Фолистатин в мускулите, което води до блокиране на Миостатина. Това позволява неограничено покачване на мускулна маса.

2.УК11 е с толкова силно действие колкото тестостерон

Проучвания показват, че УК11 има по-силно анаболно действие дори и от тестостерон. С УК11 покачването на мускулна маса става лесно, без страничните ефекти на стероидите

3.УК11 показва потенциал за бързо и лесно покачване на мускулна маса

Много от използващите го забелязват резултати още през първата седмица от началото на приема на УК11.

Дозировка

Препоръчителната дневна доза при мъже е 20мг дневно. Продължителността на цикъла е 8-10 седмици.

След цикъл с УК11 е добре да направите терапия с Кломифен цитрат.

С какво да комбинираме YK11?

УК11 може да се комбинира с всеки друг САРМ. Но комбинацията му с RAD140(Тестолон) показва най-добри резултати.

Отзив от потребител който комбинира YK11 с Тестолон:

“Комбинацията на тези 2 продукта е уникално добра. Покачването на мускулната маса не спира по време на целия прием.“

-Джон Доу

Странични ефекти

Възможни странични ефекти при превишаване на препоръчителния цикъл на прием и дозировка са: косопад, лека форма на акне, леко натоварване на черния дроб. При спиране на приема на УК11 нивата на чернодробните ензими се нормализират без следцикълна терапия.

От къде да закупим YK11?

Посетете нашия магазин и закупете УК11 на преференциална цена!

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *