Провеждане на персонални фитнес тренировки с клиенти в София!

Изготвяне на хранителни режими.

Хранителни добавки и САРМ на НИСКИ ЦЕНИ!

Kазвам се Алекс Киров и съм сертифициран фитнес инструктор и се занимавам с фитнес от 2013г. От 2016 съм професионален фитнес инструктор, като помагам на клиентите си да постигат целта си (сваляне на мазнини, качване на мускулна маса, оформяне и стягане на цялото тяло). Също така съм състезател по културизъм. Най – голямата мотивация за мен са резултатите на клиентите ми, а най – важните неща за успех са: воля, дисциплина, и постоянно желание за прогрес.

Работя с хора на всякакви възрасти( от 12-13 годишни деца до 60-70 годишни мъже и жени). Като всеки от клиентите ми тренирам индивидуално според възрастта, физическата активност, тип метаболизъм(ектоморф, мезоморф или ендоморф) и желанията на клиента.

 

Как работят те?
С напредването на възраста нашата сила, издръжливост и мускулна маса намаляват поради загубата на тип 2 мускулни влакна. Със САРМС тези показатели могат да бъдат подобрени. Техният анаболен ефект е почти същия като на тестостерон. САРМС се свързват със същите рецептори, като метан и тестостерон, но без техните странични ефекти.what are sarms 300x156 - SARMs - Революция в науката и какво трябва да знаем за тях

Най-популярните САРМС
Има много видове, но има 4 вида които са най-добре действащи при атлети, културисти и фитнес ентусиасти и те са:
•Лигандрол – потентен и не стероиден суплемент за повишаване на мускулна маса и изгаряне на мазнини
•Остарин – перфектен за поддържане и леко покачване на мускулна маса, също така и за рекомпозиция на тялото
•Андарин – наподобява ефекта на Анавар и Станозолол, увеличава силата и чистата мускулна маса, гори мазнини
•Ибутаморен – увеличава отделянето на хормон на растежа и IGF-1